Koleksi: Tentang kita

Tentang kita

•Anker
-Anker ialah peneraju global dalam teknologi pengecasan. Ini termasuk pengecasan tanpa wayar, pengecasan kereta dan pengecas mudah alih dan dinding terlaris kami. Anker sedang merintis teknologi Penghantaran Kuasa untuk mengecas telefon, tablet dan komputer riba pada kelajuan yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

•soundcore
-Soundcore memecahkan ilusi audio untuk mencipta pembesar suara dan fon telinga yang mencetuskan emosi sebenar. Ini termasuk siri Flare, pembesar suara 360° dengan pertunjukan cahaya dipacu rentak dan siri Spirit, fon telinga kalis peluh pertama di dunia.

•eufy
-eufy sedang mencipta generasi baharu peranti dan peralatan bersambung yang akan memudahkan pengalaman rumah pintar dan menjadikannya lebih mudah diakses. Ini termasuk Eufy Genie, pembesar suara berkuasa Alexa, dan senarai peralatan pintar yang semakin meningkat seperti lampu, vakum dan palam pintar.

•NEBULA
-NEBULA mewakili kelas peranti hiburan mudah alih pintar yang baharu dan menarik. Ini termasuk Nebula Mars dan Nebula Capsule—pawagam pintar mudah alih pertama di dunia. Nebula menggabungkan keupayaan pintar dengan audio dan visual yang mengasyikkan.